POZIV NA POČETNU KONFERENCIJU PROJEKTA

Za penziće Bjelovarsko-bilogorske županije

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na početnu konferenciju projekta „Za penziće Bjelovarsko-bilogorske županije“ koja će se održati 19. ožujka 2021. godine s početkom u 14,00 sati u Mjesnom domu u Velikoj Barni, Kralja Tomislava 1a.

Ovaj projekt provodi Matica umirovljenika Bjelovarsko-bilogorske županije , a financiran je u iznosu od 3.111.000,00 kuna iz Europskog socijalnog fonda kroz Javni poziv “Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II”, ukupna vrijednost projekta  iznosi 3.660.000,00 kn.

Partneri na projektu su Bjelovarsko-bilogorska županija, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Bjelovar i Centri za socijalnu skrb na području Županije.

Kroz projekt koji se provodi 18 mjeseci biti će zaposleno 40 žena,  njih 30 će završiti program stručnog osposobljavanja radi povećanja mogućnosti njihova zapošljavanja i osiguravanja pristup tržištu rada . One će tijekom idućih 12 mjeseci pružati usluge potpore i podrške za 240 starijih i nemoćnih osoba.

Ovom prigodom predstavit će se projekt, odnosno njegovi ciljevi i aktivnosti, nakon čega slijedi prigodni domjenak.

Zbog organizacijskih potreba i usklađivanja s epidemiološkim mjerama, molim Vas da sudjelovanje potvrdite do četvrtka 18. ožujka 2021. godine do 15 sati na email adresu: muhbbz@gmail.com.

S veseljem očekujemo Vaš dolazak.

Predsjednik Matice umirovljenika Bjelovarsko-bilogorske županije

Željko Held